FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS - VISSZATÉRÍTÉS

Fizetési módok

Webshopunkban biztonságos bankkártyás fizetéssel és "utánvétel" fizetéssel tud vásárolni.


"Utánvétel" fizetés:
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ebben az esetben a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek  kell kifizetnie, 470.- Forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát elektronikus formában, email-ben küldünk.


SimplePay Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a SimplePay felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: 

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Elfogadott kártyatípusok

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni. BIZTONSÁG Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Fizetés menete

  • A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  • 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  • 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Szállítás


14.990 Ft-tól minden szállítási mód ingyenes!

A webshopban megvásárolt termékeket partnerünk, a Fuvar.hu Kft. partnerei által szállítja házhoz, egy Önhöz közeli Posta Pontra, kiválasztott postára, vagy csomagautomatába, ahol személyesen veheti át. Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét.

MPL házhozszállítás: az ország bármely pontjára. Ára 1990,- Ft. 19990,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Posta Pont: a kijelölt COOP üzletek és MOL kutak. (Hamarosan elérhető lesz!)

Csomagautomata: Az ország számos pontján, főutak vonalán és bevásárlóközpontokban található automaták. Ára 990,- Ft. 9990,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Postára történő kézbesítés: csomagját kérheti szabadon választott postára, ahol személyesen veheti azt át. (Hamarosan elérhető lesz!)

Szállítási idő

A megrendelések feldolgozása minden nap 14:00-ig történik meg. A megrendelések még aznap átadásra kerülnek a futárszolgálatok számára. A 14:00 után leadott rendelések másnap kerülnek feldolgozásra. Rendeléseket bármikor le lehet adni a nap folyamán, a feldolgozási időn kívül is.

A futárszolgálat szállítási ideje 3-4 munkanap.

Ha a megrendelt termék külső raktáron van, akkor a beérkezését követően tudjuk azt kiszállítani. 

Csomagkövetés:

A szállítási folyamatot online is nyomon követheti a https://www.posta.hu/nyomkovetes oldalon, csak a csomagszámára van szüksége.

Amennyiben nem elégedett valamely termékünk minőségével írjon nekünk egy levelet az info@drkender.hu e-mail címre, és megtérítjük az árát. Hiszünk termékeink magas minőségében, ezért biztosan tudjuk, hogy elégedett lesz.