JOGI NYILATKOZAT

Felelősségkizáró nyilatkozat

Weboldalunkon szereplő összes információ, tájékoztató jellegű, általános információkat tartalmaz illetve oktatási célt szolgálnak, garancia nélkül. Az oldalon található információkat különböző interneten elérhető forrásokból gyűjtöttük össze, és legjobb tudásunk szerint fordítottuk le idegennyelvekről, ügyfeleink kényelme érdekében. Ezeknél a bejegyzéseknél minden esetben az egyértelmű hivatkozást minden közlésnél pontosan és jól láthatóan feltüntetünk.

A termékekre, vagy hatóanyagokra vonatkozó kijelentéseket élelmiszer vagy gyógyszeripari hatóság nem értékelte. Ezeknek a termékeknek a hatékonyságát nem erősíti meg jóváhagyott kutatás. Weboldalunk általános információkat tartalmaz az étrend-kiegészítőkről, az egészségről és a táplálkozásról. Az ilyen jellegű információk nem tekinthetők szakmai tanácsadásnak. A honlapon található általános információk nem tartalmaznak kifejezett vagy közvetett nyilatkozatot, és garanciát sem vállalnak.

Minden orvosi és egészségügyi információ, amely elérhető a weboldalunkon és egyéb általunk üzemeltetett közösségi oldalunkon, tájékoztató jellegű. Bejegyzések, képek, videók és egyéb tartalmak nem minősülnek orvosi tanácsadásnak. Ha Ön úgy gondolja, hogy bármilyen betegségben szenved, azonnal forduljon orvoshoz. Soha ne halogassa az orvosi konzultációt, ne hagyja figyelmen kívül az orvosi utasításokat, és főleg ne hagyja abba az orvosi kezelést! Ezek egyike sem helyettesíti az orvosi diagnózist, az orvosi tanácsadást vagy a kezelést.

Ha az életmódját, étrendjét vagy táplálkozását megváltoztatja, előtte konzultáljon orvosával vagy más egészségügyi szakemberrel. Weboldalunkon nem teszünk közzé semmilyen nyilatkozatot vagy garanciát a honlapon található termékekről vagy azok használatához köthető információkkal kapcsolatban. Ön nem támaszkodhat a weboldalon található általános információkra az orvosa vagy más egészségügyi szakember, orvosi szakvéleményének alternatívájaként.

A forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyszernek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.. Amennyiben kérdése van a termékek használatával, a felmerülő gyógyszerkölcsönhatásokkal, konzultáljon orvosával mielőtt elkezdi használni általunk forgalmazott termékeket. A weboldalunkon olvasható információk nem számítanak orvosi szakvéleményeknek vagy szakmai tanácsadásnak, nem minősülnek nyilatkozatnak. Ezek az információk nem értelmezhető és nem kezelhető tanácsadásként, az orvosi diagnózist nem helyettesítik.

Nem vállalunk felelőséget illetve garanciát weboldalunkon közölt egészségügyi információkkal kapcsolatban. Cégünk és képviselőink nem nyújtanak orvosi tanácsadást, és semmilyen következtetést nem lehet levonni ezen a honlapon vagy más reklám anyagokban feltüntetett ötletekből, javaslatokból, ajánlásokból vagy más, telefonon vagy e-mailes levelezésből származó információkból.

Weboldalunk tartalmazhat linkeket harmadik fél weboldalaira melyet egyértelmű hivatkozást minden közlésnél pontosan és jól láthatóan feltüntetünk. Oldalunk nem vállal felelősséget ezen weboldalakon található tartalmakért, és nem tesz semmilyen észrevételt az ilyen kapcsolódó harmadik fél weboldalaira. Ha úgy dönt, hogy megnézi a hivatkozott harmadik fél webhelyén található információkat, akkor azt saját felelősségére teszi. Ezen a weboldalon nem található olyan orvosi információ amely azt állítja, hogy termékeink gyógyítják vagy kezelik a betegségeket. Ezek az étrend-kiegészítő termékek vagy kozmetikumok nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak.

Az étrend-kiegészítő és kozmetikai termékeinket csak a címkén feltüntetett módon, a gyártói előírásoknak, használati útmutatás alapján szabad felhasználni! Termékeinket nem ajánljuk, gyermekek, és terhes vagy szoptatós kismamák részére. Használat előtt konzultáljon kezelő orvosával, minden esetben, de leginkább ha súlyos az egészségügyi állapota, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Mielőtt bármilyen étrend- kiegészítő terméket használna, orvoshoz kell fordulni és kikérni annak tanácsait.

A webhely használatával Ön elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatot és az ezen az oldalon nyomtatott összes feltételeket.

A dr.kender webshop egészének vagy részeinek tartalmát, megjelenését és szövegét szerzői jog védi. Bármilyen formában történő felhasználás kizárólag erre vonatkozó írásos engedéllyel lehetséges.

A La Mora Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalainak tartalmát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.