INGYENES PARTNER PROGRAM

Szeretnél passzív jövedelemhez jutni?


Jutalékot fizetünk minden megrendelés után, amit a weboldalad, blogod vagy közösségi oldalad ajánlásán keresztül kapunk!


Nincsenek költségek és kötelezettségek, garantáltan nem kell felénk semmilyen díjat fizetned a partnerprogramban való részvételért, a regisztráció és a részvétel teljesen ingyenes és kötelezettségmentes.


Ehhez csupán regisztrálnod kell magad a „Partner program” menüpont alatti űrlap kitöltésével. A regisztráció után a „Követési kódok” menüpont alatt tudsz egyedi nyomkövetővel ellátott linket generálni melyet szabadon felhasználhatsz termékeink népszerűsítésére, értékesítésére. Ezt követően minden olyan megrendelés után, amit az egyedi partnerlinkeden keresztül hozzánk ellátogatók adnak le nálunk, jutalékot fizetünk.


A jutalék mértéke a megrendelés összértékének 5%-a,  Ha 3 hónap alatt eléred az 500.000,-  Ft-os eladást kapsz még 5% prémium jutalékot. A prémium jutalékot 3 havonta számoljuk el, majd újraindul a következő 3 hónap.

Nincs havi minimális teljesítési limit, az összegyűjtött jutalékok folyamatosan összeadódnak és görgetődnek. A jutalékot már 10.000 Ft-os összesített jutalékegyenleg esetén kifizetjük. A jutalékfizetést Te kezdeményezed, így akkor fizetünk, amikor Neked a legmegfelelőbb.


Nem szükséges hogy weboldalad legyen, oszd meg ismerőseiddel/barátaiddal közösségi oldaladon a partnerkóddal ellátott tartalmakat, és tegyél szert passzív bevételre kapcsolati tőkéden keresztül! Legyél egyszerűen a marketingesünk és keressél pénzt Facebook, Twitter, stb. oldaladdal! 


A partnerprogramból bármikor, következmények és kötelezettségek nélkül kiszállhatsz, ezt egyszerűen csak jelezd nekünk emailben.


Mi szükséges a partnerprogramban való részvételhez?
A partnerprogramunkban való részvételhez elegendő az alábbi regisztrációs űrlap kitöltése. Fontos, hogy minden adatot adjál meg és az űrlapot a valóságnak megfelelően töltsed ki.

A partnerprogramra bárki regisztrálhat. A jutalékot cégek, illetve a 2013 óta ingyenesen indítható egyéni vállalkozások részére számla ellenében tudjuk kifizetni a Magyar jogszabályok értelmében. A számla kiegyenlítése minden esetben banki átutalással történik.


A jutalékot a megrendelés után 30 nappal tudjuk érvényesíteni abban az esetben, ha ezen időszak alatt a vásárlás díját a vásárló nem kérte vissza tőlünk.

A Partnerkódoddal beérkező vásárlások számát és a partnerprogram egyenlegén összegyűlt jutalékodat honlapunkra bejelentkezve bármikor megtekintheted.

A drkender.hu fenntartja magának a jogot, hogy egyes honlapokon ne engedélyezze termékeinek a promotálását.


Bármilyen, a partnerprogrammal kapcsolatos kérdésedre szívesen válaszolunk! Vedd fel velünk a kapcsolatot, írjál nekünk!


Csatlakozz hozzánk és keress pénzt!